sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

TREENIVIIKKO 10/2017

Tällä viikolla juoksin kolme lenkkiä. Suunnitelmissa oli aloittaa viikon juoksut tiistaina, mutta tällä kertaa olin turhan väsynyt juoksemaan, joten siirsin lenkin keskiviikolle. Onneksi keskiviikkona riitti energiaa, koska vuorossa oli kahden minuutin vetoja. Viime viikolla vastaava treeni tuntui hieman liian rankalta, joten nyt oli tavoitteena juosta hieman rauhallisemmin. Vetojen vauhdit olivat nyt 4:53/4:56/4:42/4:46/4:47/4:47/km. Tällä kertaa treeni oli kevyempi kuin aiemmin ja tuntui, että kilsat kertyivät tosi nopeasti. Ennen ja jälkeen vetojen juoksin kevyesti kaksi kilsaa ja vetojen välissä hölkkäilin aina noin kaksi minuuttia. Treenin kokonaiskilsat olivat 8,4 km.

Perjantaina juoksin viikon toisen lenkin ja tällä kertaa sekä koiran että vaunujen kanssa. Juostiin ja välissä hieman käveltiin 8,7 kilsaa ja tämäkin lenkki oli oikein kiva. Keli oli tosi keväinen, mikä selvästi toi lisäenergiaa juoksuun :)

Tänään juoksin viikon pisimmän lenkin, joka oli tällä kertaa 75 minuuttia ja 13 kilsaa. Takana oli hieman rikkonainen yö, joten epäilin juoksun sujumista, mutta ihan hyvinhän se meni. Nyt jalat tuntuvat hieman väsyneiltä, mutta juoksu oli kuitenkin melko kevyttä. 


Lisäksi viikkoon sisältyi taas useita kävelylenkkejä ja hieman kotijumppaa. Ajatuksissa oli kyllä jumppailla enemmän, mutta turhan vähälle se taas jäi. Ensi viikolla pitää yrittää taas hieman tsempata lihaskunnon kanssa. Viikon pisintä lenkkiä voisi myös yrittää hieman pidentää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti