maanantai 20. maaliskuuta 2017

TREENIVIIKKO 11/2017

Viime viikkoon mahtui kolme juoksukertaa. Kerran tein reippaamman treenin ja pitkän lenkin ja yhden lenkin juoksin vaunujen ja koiran kanssa. Tiistain vetotreeni oli viikon treeneistä paras. Ensin juoksin kolme kilsan vetoa ja sitten kaksi puolen kilsan vetoa. Verryttelyjen kanssa treenille tuli yhteensä mittaa yhdeksän kilsaa. Lue lisää täältä.

Torstaina suuntasin viikon toiselle juoksulenkille. Ensin juoksin vaunujen kanssa neljä kilsaa ja sitten haettiin koira mukaan ja juostiin vielä toinen neljä kilsaa. Oli kyllä upean aurinkoinen keli juoksennella, mutta hieman raskasta juoksu kuitenkin tällä kertaa oli.


Viikon pisimmän lenkin juoksin lauantaina. Edellisillä viikoilla tämä pisin lenkki on kiinnostanut eniten, kun on ollut kiva yrittää saada siihen aina hieman pituutta lisää. Nytkin lähdin kyllä mielellään lenkille, mutta tunnin jälkeen olisin melkein voinut palata jo kotiin. Kuntoa olisi riittänyt mutta jalat tuntuivat tällä kertaa raskailta, joten juoksu ei ollut niin kivaa kuin aiemmin. Halusin kuitenkin juosta pisimmän lenkin tähän asti, joten lopulta lenkille tuli mittaa 14 kilsaa. Aikaa tuohon kului 83 minuuttia eli keskivauhti oli 5:58/km.

Juoksun lisäksi tuli tehtyä useita vaunulenkkejä ja jonkin verran lihaskuntotreenejäkin. Tältä viikolta toivon hieman kevyempiä jalkoja, jotta juoksu sujuisi hieman paremmin kuin viime viikolla. Kiva olisi myös, jos saisin viikkoon mahdutettua neljä juoksulenkkiä kolmen sijaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti