maanantai 27. maaliskuuta 2017

TREENIVIIKKO 12/2017

Toiveissa oli mahduttaa viime viikkoon neljä juoksulenkkiä. Tämä onnistui, vaikka ei kaikki lenkit olleetkaan ihan sitä mitä toivoin. Viikko alkoi kuitenkin taas kivalla vetotreenillä. Ennen raskautta suosikkitreenejäni olivat vauhtikestävyystreenit ja nyt parin viime viikon perusteella tuntuisi, että juuri näitä vetotreenejä juoksen mieluiten. Maanantaina juoksin viisi kilsan ja kaksi puolenkilsan vetoa ja juoksu oli helpompaa kuin vielä viime viikon vedoissa. Treeni oli viikon paras ja mittaa sille tuli kokonaisuudessaan 12,2 km, lisää voit lukea täältä.

Suunnitelmissa oli käydä juoksemassa keskiviikkona, mutta kun siihen iltapäivällä olisi ollut mahdollisuus, en tällä kertaa jaksanutkaan lähteä. Lenkki siirtyi siis torstaille ja nyt lähdin liikkeelle, vaikka väsymys meinasi taas vaivata. Koira oli otettava mukaan, mutta sitä ei juokseminen kiinnostanut yhtään ja lenkkimme jäi siten kuuteen kilsaan. Kiva oli kuitenkin ulkoilla, juoksu oli kevyttä ja jos lähtiessä väsytti niin lenkin jälkeen enää ei.

Viikon pisimmän lenkin juoksin lauantaina ja nyt sain venytettyä sen puoleentoista tuntiin. Viime viikkoa taisi leimata väsymys, koska lauantainakin lähdin lenkille sillä fiiliksellä, että jos ei kulje niin juoksen vain lyhyen lenkin ja kokeilen pitkistä vasta seuraavana päivänä. Ei tämä mikään paras juoksu ollut, mutta kulki kuitenkin odotuksiin nähden ihan ok, joten sain juostua pisimmän lenkin tähän saakka eli 15,27 kilsaa (5:55/km).

Sunnuntaina toivoin pääseväni yksin juoksemaan, mutta koira oli kuitenkin lopulta otettava lenkille mukaan. Ikävä kyllä koiraa ei juokseminen kiinnostanut tälläkään kertaa, joten meidän lenkki jäi viiteen kilsaan. Tulipahan hieman ulkoiltua, mutta mielellään olisin juossut hieman pidempäänkin. 


Lisäksi viikkoon sisältyi vaunulenkkejä ja lyhkäsiä lihaskuntotreenejä. Parasta viikossa oli hyvin sujunut vetotreeni ja se, että sain pitkiksen venytettyä puoleentoista tuntiin. Kaksi muuta lenkkiä eivät puolestaan menneet ihan suunnitelmien mukaan ja tällä viikolla pyrinkin saamaan niihin hieman pituutta lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti