sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

TREENIVIIKKO 9/2017

Tällä viikolla juoksin kolme lenkkiä. Ensimmäisenä oli vuorossa kahden minuutin vedot, joita testasin ensimmäistä kertaa viime viikolla. Nyt ei ollut treenin kanssa niin kiire, joten pidensin verkat kahteen kilsaan. Vetoja juoksin jälleen viisi ja välissä hölkkäsin aina pari minuuttia. Treenin kokonaiskilsat olivat 7,5 km ja vetojen vauhdit 4:43/4:43/4:47/4:38/4:41/km. Kolmas veto oli lähes kokonaan nousua, joten siksi siinä hitain vauhti, laskua oli puolestaan hieman enemmän neljännen vedon kohdalla. Tällä kertaa treeni tuntui hieman viime viikkoa rankemmalta. Voi olla, että nuo vauhdit ovat vielä nykyiseen kuntoon nähden liian reippaita. Ehkäpä ensi viikolla kokeilen samaa treeniä, mutta lasken vauhdin noin 5:00 min/km.

Toisen juoksulenkin juoksin vaunujen ja koiran kanssa torstaiaamuna. Juoksu sujui hyvin ja tuntui ehkä hieman kevyemmältä kuin vaunulenkit yleensä. Lenkin pituus oli 6,8 km ja sisälsi muutaman lyhkäsen kävelypätkän.


Tänään juoksin viikon "pitkän" lenkin. Lenkin pituus oli 13,2 kilsaa ja se taittui 5:54/km vauhdilla. Kiva oli juosta ja voimia riitti hyvin loppuun asti. Tämän kuun tavoitteena oli pidentää pitkistä tunnista kohti puoltatoista tuntia ja nyt tuntuisi, että puolitoistatuntisen pystyisi hyvin jo juoksemaan.

Lisäksi tällä viikolla tuli tehtyä kävelylenkkejä vaunujen kanssa ja hieman aloittelin myös lihaskuntotreenejä. Ensi viikon tavoitteena voisi olla lihaskuntotreeniin panostaminen hieman tätä viikkoa enemmän.

2 kommenttia:

 1. Vautsi vau, mitä treenejä ja mitä vauhteja! Mamma on kunnossa!!! Ennätykset paukkuu, ennemmin tai myöhemmin. Olet palautunut supernopeasti pitkäjänteisellä ja portaittain etenevälä treenillä. Kävelylenkeistäsi on varmasti ollut paljon hyötyä..

  LISÄKSI:

  Blogimaailmassa on nyt tosi trendikästä kirjoittaa kaverikirjaa niinpä TAKOMORUNNERS teki siitä ihan oman version ja haastaa omia bloggaajia vastamaan kirjaan ja haastamaan mukaan myös muita juoksun ystäviä. Kirjoittaisitko JUOKSUKAVERIKIRJAANI? Kopioi kysymykset ja kirjoita omat vastauksesi - julkaise blogissasi ja tule huikkaamaan mun kaverikirjasivun kommentteihin, että olet kirjoittanut ja jaa linkki postaukseesi. Ja kaverikirjahaastetta eteenpäin. =) KIITOS!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kunto vielä loistavalta tunnu, mutta pikku hiljaa kai tässä kehitytään :)

   Kiitos haasteesta, huomasinkin sen blogistasi. Yritän tällä viikolla vastailla.

   Poista