tiistai 21. maaliskuuta 2017

VIIKKO KÄYNTIIN VEDOILLA

Jes, tiet on pääosin sulat ja juoksu kulkee heti paremmin :) Eilen kävin juoksemassa vetoja ja olipa huippua, kun pystyi juoksemaan ilman nastoja eikä tarvinnut väistellä jäätä ja loskaa :) 

Juoksin viisi kilsan vetoa ja kaksi puolen kilsan vetoa. Välissä taas palautteluna noin pari minuuttia hölkkää ja verkat yhteensä neljä kilsaa. Kokonaisuudessaan treenille tuli mittaa 12,2 km. Kilsan vedoissa oli tavoite pitää keskivauhti hieman alle viiden minuutin. Tämä onnistui ja uskon, että sulien teiden vuoksi juoksu tuntui helpommalta kuin viime viikolla. Vetojen vauhdit oli 4:53/4:48/4:54/4:44/4:39/km. Kolmas vedoista oli nousupainotteinen, joten se oli näistä raskain ja hitain. Puolen kilsan vedot alkoivat puolestaan molemmat laskulla, joten vauhdit 4:28/km ja 4:23/km irtosivat nyt helpohkosti. 


Tämä oli kiva aloitus viikolle ja juoksemaan tekisi taas mieli. Hieman treeni on tuntunut jaloissa, joten tänään kuitenkin palauttelin vaunulenkillä. Jos vain onnistuu, suuntaan huomenna juoksemaan.

2 kommenttia:

 1. Vau! Sähän olet juossut aivan mahtavasti!! Onnittelut ja tuo vetojen määräkin on huima. Kuten epäilinkin... olet ennätyskunnossa nopeammin kuin uskotkaan. Raskaus on tehnyt hyvää hapenottokyvylle. =)

  Tsemppiä treeneihin! Nauti onnistumisista. =) Ihanan aurinkoisia kevätlenkkejä vaunujen ja koiran kanssa tai ilman. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onnistumisista pitää nauttia ja tässä vaiheessa on hyvä vielä pitää tavoitteet niin pieninä, että pääsee useammin kokemaan onnistumisia :)

   Hyviä lenkkejä sinnekin :)

   Poista