sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

TREENIVIIKKO 14/2017

Jee, tälle viikolle mahtui neljä juoksukertaa :) Treenit aloitin maanantaina kahdeksan kilsan (6:27/km) vaunulenkillä. Tämä oli kivan leppoista menoa ja hyvä aloitus viikolle. Keskiviikkona juoksin puolestaan viikon reippaimman treenin. Ennen vauhtikestävyystreeniä on aina jokin ajatus millaisen treenin juoksisin, mutta jos juoksu ei jostain syystä kuljekaan tai sujuukin odotuksia paremmin muutan sitten treeniä sen mukaan. Edeltävän viikon reipas 5km+2x500m sujui kivasti, joten samantyylistä treeniä lähdin tekemään tälläkin kertaa. Vitonen tuntui nyt kuitenkin hieman rankemmalta kuin viime kerralla ja kaksi viimeistä kilsaa meni jo melko reippaasti, joten vedot jätin lopusta tekemättä. Vitosen keskivauhti oli 4:49/km ja kahden viimeisen kilsan keskivauhdit 4:42 ja 4:34/km. Verryttelyjen kanssa koko treenin pituus oli 7,6 kilsaa. Hyvä treeni kuitenkin, vaikka hieman suunnitelmia lyhyemmäksi jäikin. Torstaina palauttelin vaunujen ja koiran kanssa viiden kilsan hölkällä.


Viikon paras treeni oli tällä kertaa lauantain pitkä lenkki. Osallistuin Kolmen kylpylän kirmaisu juoksutahtumaan, jossa suurin osa juoksi noin kolmisenkymmentä kilometriä Siilinjärveltä Kuopioon. Itse en vielä lähtenyt noin pitkää matkaa yrittämään vaan sovin oman paluukyytini Päivärannan Cittarille. Juoksu sujui yllättävän hyvin ja edellisiin pitkiksiin verrattuna eilinen 18.8 kilsaa kertyi helposti. Lenkin keskivauhti 6:02/km tuntui rauhalliselta ja lopulta olisi tehnyt mieli juosta hieman pidempäänkin. Edellisiin pitkiksiin verrattuna pituutta kertyi nyt noin 3-4 kilsaa lisää ja illalla jalat tuntuivatkin hieman väsyneiltä. Tänään lepopäivä tuntuu kuitenkin palauttavan hyvin, joten huomenna juostaan taas. Parasta eilisessä lenkissä oli se, että pitkästä aikaa ei tarvinnut juosta yksin ja varmaan sen vuoksi juoksu sujuikin hyvin ja kilsoja kertyi kuin huomaamatta.

2 kommenttia:

 1. Hei, juoksukaveri!

  Hieno treeniviikko takana, onnittelut! =)

  Takomorunners tuli kiittämään siitä, että kirjoittelit aikaisemmin Juoksukaverikirjapostauksen, jonka versio on Takomorunners-heimolaisilta (kunnia alkuperäisideasta kuulunee toisaalle). Nyt kokosimme yhteen kaikki löytämämme juoksukaverikirjapostaukset ja toivotamme sinut sekä lukijasi erittäin tervetulleiksi tutustumaan niihin sivuillemme.

  Juoksukaverikirja on edelleen auki ja sivuja riittää, joten kuka tahansa juoksunystävä voi kirjoittaa postauksensa sinne. Kiitos ja tervetuloa lukemaan juoksubloggaajien postauksia. =)

  http://www.takomorunners.com/2017/04/takomorunners-juoksukaverikirja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä :) Täytyypä käydä lukemassa muidenkin vastaukset.

   Poista