tiistai 25. huhtikuuta 2017

TREENIVIIKKO 16/2017

Viime viikolla aloitin juoksut onnistuneella vauhtikestävyystreenillä. Kilsoja kertyi 12  ja vauhtiakin löytyi mukavasti. Jälleen tämä vauhdikkaampi treeni oli viikon treeneistä paras. Lisää maanantain vedoista voit lukea täältä.

Keskiviikkona juoksin vaunujen ja koiran kanssa 7,5 kilsaa. Keskiviikkona kuulin myös lauantain vitosen kisasta, joten seuraavat päivät päätin ottaa kevyesti. Torstaina en juossut ja perjantaina kävin hölkkäämässä vain viisi kilsaa (5:42/km).

Lauantain kisa menikin sitten odotuksia paremmin ja kisasta kirjoittelinkin jo aiemmin. Lue lisää täältä. Illalla kisan jälkeen oli hieman väsynyt olo ja etenkin jalat olivat väsyneet. Vaikka matka oli lyhyt, niin kyllä se tuntui voimille käyvän. Ehkä pidempi loppuverkka olisi paikallaan näin lyhyen kisan jälkeen. Tällä kertaa verkkailin vain noin kaksi kilsaa ennen ja jälkeen kisan. Juoksusta on kyllä edelleen hyvä fiilis, ei vain tuloksen vuoksi vaan myös siksi, että tietää tässä ainakin jotain tehneensä oikein :) Vaikka mikään kiire ei kunnon kohottamisessa olekaan, niin toki on kiva, että jo tässä vaiheessa vauhtia alkaa löytymään. Hienoa myös, että kisakausi on nyt aloitettu, helpompi on taas lähteä seuraavaankin kisaan.


Sunnuntaina pidin vielä juoksusta lepoa ja tehtiin vaunulenkki kävellen. Kevyempi sunnuntai taisi olla paikallaan, koska vielä eilisellä lenkilläkin jalat tuntuivat hieman tukkoisilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti