tiistai 11. huhtikuuta 2017

YLLÄTYS KYMPPI

Eilen lähdin juoksemaan rauhallista kymppiä. Tähän mennessä olen juossut peruskestävyyslenkit noin kuuden minuutin kilsavauhdilla, joten jotain sellaista tai hieman reippaampaa ajattelin tämänkin lenkin vauhdiksi. Heti alusta juoksu lähti kuitenkin kulkemaan reippaammin. Yritin välillä hidastaa vauhtia, mutta siitäkin huolimatta kilsavauhdit pyörivät koko lenkin ajan siinä viiden minuutin molemmin puolin. Kymppi taittuikin siis noin tunnin sijaan noin 50 minuuttiin! 


Etukäteen en olisi uskonut, että kymppi menisi vielä tuohon aikaan, mutta nyt se menikin ilman liikaa yrittämistä :) Toki tuntui siltä, että nyt juostaan eikä hölkätä, mutta hyvältä juoksu tuntui silti. Aika mahtava fiilis oli juoksun jälkeen eikä edes väsyttänyt yhtään. On kiva huomata, että kyllä se kunto sieltä tuntuu nousevan. 

Tällaiset yllättävän hyvin sujuvat juoksut vain lisäävät juoksuintoa ja saavat odottamaan seuraavaa lenkkiä :) Nyt kuitenkin odottelen seuraavaa lenkkiä torstaihin saakka, jolloin pitäisi päästä taas juoksemaan itsekseen. Tämä saa nyt jäädä viikon reippaimmaksi treeniksi ja torstaina koitan sitten juosta sen rauhallisen pk-lenkin.

2 kommenttia:

  1. Ai ai, mikä keväkunto sieltä kuoriutuu. :) Hyvä lenkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt vei juoksu mukanaan :) Toivottavasti hyvä meno jatkuu pidemmällekin kevääseen.

      Poista