tiistai 23. toukokuuta 2017

TREENIVIIKKO 20/2017

Viime viikon starttasin maanantaina vauhtitreenillä. Suunnitelmissa oli tehdä hieman kovempi treeni, mutta tällä kertaa juoksu ei sujunut niin hyvin kuin viime viikkoina. Juoksin lopulta kaksi kahden kilsan vetoa ja niiden jälkeen kaksi kilsan vetoa. Kahden kilsan vedot VK 1 alueella molemmat 4:43/km ja kilsat VK 2 alueella 4:34 ja 4:31/km. Treenin alkuun ja loppuun verkkailin noin kilsat ja vetojen välissä palauttelin parin minuutin hölkällä. Hirveä yllätys ei ollut ettei juoksu nyt kulkenut kovin hyvin, koska olo ei ollut ihan paras ennen lenkille lähtöä. Mietin jättäisinkö treenin väliin, mutta päätin kuitenkin kokeilla, koska usein juoksu on sujunut yllättävän hyvin, vaikka lähtiessä on väsyttänytkin. Väsymyksen piikkiin laitan siis tämän hieman huonomman juoksupäivän, jospa ensi kerralla vauhtitreenikin sujuisi taas paremmin.

Tiistaina ja torstaina juoksun vaunujen kanssa. Tiistaina kuusi kilsaa ja torstaina 7,7 km. Torstaina oli tarkoitus juosta ilman vaunuja hieman parempi lenkki, mutta tällä kertaa se ei onnistunut, joten lähdin juoksemaan vaunujen kanssa pojun iltapäiväpäikkäreiden aikaan.


Perjantaina säästelin jalkoja lauantain kisaa varten. Lauantaina juoksin siis ensimmäisen polkujuoksukisani, lisää voit lukea täältä. Etukäteen ajattelin, että kävisin sunnuntaina juoksemassa palauttelulenkin ja maanantaina jo reippaamman treenin, mutta jalat menivätkin kisasta niin tukkoon, että en juossut vielä tänäänkään. Kun lauantaina kisan jälkeen ilmoittauduin torstain kympin kisaan, en kyllä arvannut, että jalat ihan tähän kuntoon menisivät. Nyt en olekaan enää varma osallistunko kisaan, pitänee tunnustella taas huomenna missä kunnossa jalat ovat. Kisan voisi toki ottaa ihan vauhtitreenin kannalta, mutta ainakaan vielä tänään en olisi kyennyt siihenkään. 

Ma: VK1: 2x2km (4:43/km) + VK2: 2x1km (4:34 ja 4:31/km) + verkat 2km
Ti: Vaunuhölkkä 6 km
To: Vaunuhölkkä 7,7 km
La: Polkujuoksukisa Puijon polut 7 km 46:54, KS 180, 6:40/km + hieman verkkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti