tiistai 13. kesäkuuta 2017

TREENIVIIKKO 23/2017

Viime viikko oli treenien suhteen melko kiva, ehdin juoksemaan jopa viidesti. Suurimman osan lenkeistä juoksin vaunujen kanssa. Nyt, kun juoskurattaat ovat käytössä ilman vaunukoppaa on meno paljon aiempaa kevyempää ja juoksu siten niiden kanssa mielekkäämpää. Vaunujen kanssa juoksin maanantaina, perjantaina ja sunnuntaina. Kaikki lenkit sujuivat hyvin ja  sunnuntaina innostuin juoksemaan vaunujen kanssa jopa ensimmäisen pitkiksen. Alunperin oli tarkoitus tuoda poju kotiin, kun mies olisi kotiutunut ja jatkaa lenkkiä sitten yksin, mutta ensimmäinen puolituntinen meni kuitenkin niin kivasti, että päätin jatkaa vaunujen kanssa koko lenkin. Edellisen päivän kisa ei myöskään tuntunut kropassa yhtään ja juoksu kulki hyvin. Keli oli sunnuntaina myös oikein kivan kesäinen ja löysin taas uusia reittejä, joille täytyy palata uudestaankin.


Keskiviikkona kävin juoksemassa hieman reippaamman pk-lenkin: 8,8 km, 5:04/km. Päivä oli lämmin ja se tuntui hieman juostessakin, mutta siihen nähden etten ole parhaimmillani kovin lämpimissä keleissä, meni lenkki hyvin.


Lauantaina juoksin lyhyen kisan eli 4,3 kilsaa aikaan 18:22. Ei ollut mikään helpoin juoksu, mutta kiva oli kuitenkin kokea taas uusi kisa. Lisää voit lukea täältä.

Ma: Vaunulenkki 51 min, 8,1 km, 6:15/km
Ti: Lepo
Ke: PK 44 min, 8,8 km, 5:04/km
To: Lepo
Pe: Vaunulenkki 48 min, 7,7 km, 6:12/km
La: Kisat 4,3 km, 18:22, 4:23/km, KS 184 + verkat n. 3km
Su: PK pitkä vaunujen kanssa 90 min, 14,3 km, 6:19/km
Yhteensä n. 46 km

Edeltävän viikon 22 treenikooste jäi tekemättä, koska viikko meni pienessä flunssassa. Kerran kävin juoksemassa, mutta muuten liikkumiset piti jättää vaunulenkkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti