maanantai 19. kesäkuuta 2017

TREENIVIIKKO 24/2017

Viime viikon aloitin kahdella lepopäivällä, koska lauantain kisan ja sunnuntain vaunupitkiksen jälkeen teki mieli ottaa pari päivää hieman kevyemmin. Keskiviikkoaamuna tein lenkin vaunujen kanssa niin, että välissä piipahdettiin kaupassa. Aiemmin, kun poju vielä herätteli öisin, nukuin itsekin yleensä aamulla päikkärit samaan aikaan pojun kanssa. Nykyään meillä ei kuitenkaan enää syödä öisin, joten saan nukuttua paremmin ja siten voin nauttia taas aamulenkeistä. Tämä on aika huippu juttu, koska olen aina pitänyt eniten aamutreeneistä. Heti aamulla kovat treenit eivät ehkä suju parhaiten, mutta pk-lenkeille aamut ovat parasta aikaa. Keskiviikon aamulenkille kertyi mittaa 11 kilsaa.

Aamulenkin maisemia :)Torstaina juoksin vauhtikestävyystreenin. Tällä kertaa ensin neljä kilsaa keskivauhdilla 4:43/km ja sen perään viisi puolen kilsan vetoa, vauhdit olivat: 4:30/4:23/4:24/4:15/4:18/km. Oli taas hieman mäkinen reitti, joten hitaimmissa vedoissa hidasti ylämäet ja nopeimmissa avitti laskut. Päivä oli lämmin ja juoksu kävin jonkin verran voimille, joten parin minuutin palauttelut tein tällä kertaa kävellen. Verryttelyjen kanssa koko treenin pituus oli noin kymmenen kilsaa.

Myös lauantaille oli luvassa lämmin päivä, joten suuntasin vaunulenkille taas aikaisin aamulla. Tällä kertaa juostiin seitsemisen kilsaa ja juoksu kulki hyvin. Kiva oli taas juosta rauhallisessa aamussa, kun juuri ketään muita ei vielä ollut liikenteessä.

Viikon tavoitteena oli juosta neljä lenkkiä ja vähintään 40 kilsaa, joten sunnuntaille oli suunnitelmissa noin puolentoistatunnin lenkki. Mahdollisina lenkkiaikoina tuli kuitenkin kaatamalla vettä, joten pitkis jäi eilen juoksemassa. Pieni sadehan ei juostessa haittaa mitään, mutta kaatosateeseen ei kuitenkaan tule lähdettyä. Muuten oli melko kiva treeniviikko, harmi kuitenkin kun tuo viikon pitkis jäi juoksematta.

Ma ja ti: Lepo
Ke: Vaunulenkki 11 km, 68 min, 6:13/Km
To: VK1: 4 km, 4:43/km + VK2/MK: 5x500m, 4:15-4:30/km + verkat n. 2km
Pe: Lepo
La: Vaunulenkki 7,1km, 43 min, 6:05/km
Su: Lepo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti