maanantai 3. heinäkuuta 2017

TREENIVIIKKO 26/2017

Viime viikolla juoksin neljästi ja treenit aloitin maanantaiaamuna jälleen vaunulenkillä (7,4 km). Tiistaina juoksin puolestaan yksin ja tein vauhtikestävyystreenin. Viime aikoina vauhtitreenit ovat tuntuneet hieman aiempaa rankemmilta eikä helppoa ollut nytkään. Juoksin tällä kertaa kahdeksan kilsaa (4:46/km) ja alkuun ja loppuun hölkkäilin noin kilsat. Ei treeni liian pahalta tuntunut, mutta ei ollut kyllä helppoakaan. Seuraavana päivänä jalat tuntuivat väsyneiltä.

Kahden lepopäivän jälkeen juoksin perjantain hieman tavallista pidemmän vaunulenkin kivan kesäisessä kelissä. Viikonlopusta oli tulossa hieman raskas enkä ollut varma  ehtisinkö/jaksaisinko silloin pitkikselle, joten siksi päädyin hieman pidempään vaunulenkkiin (13,5 km). Ylämäet tuntuivat jaloissa, mutta muuten lenkki meni kivasti. Juoksun jälkeen kuitenkin tuntui kuin olisi juossut pidemmänkin lenkin. Ehkä rattaat tuovat sen verran lisävastusta, että lenkit tuntuvat usein hieman pidemmiltä kuin mitä todellisuudessa ovatkaan. Loppupäivän oli hieman väsynyt olo.


Viikonloppuna en juossut enää pitkistä, mutta sunnuntaina kävin kuitenkin noin tunnin lenkillä. Oli melko kuuma keli, joten odotin, että juoksusta tulisi raskasta, mutta siihen nähden sujuikin ihan kivasti. Ei ollut mikään huippu viikko, mutta ihan kelpo lenkkejä kaikki kuitenkin olivat.

Ma: Vaunulenkki 45 min, 7,4 km, 6:07/km
Ti: VK 8 km, 38 min, 4:46/km + verkat 2 km
Ke ja to: lepo
Pe: Vaunulenkki 83 min, 13,5 km, 6:07/km
La: lepo
Su: PK 58 min, 10,6 km, 5:28/km
Yhteensä n. 41,5 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti